KFC trollează prezentarea lui PlayStation 5 cu o „consolă de jocuri”

0
2942

Burger King ne-a obişnuit cu campanii şi postări social media punct ochit punct lovit, care se viralizează imediat, dar nici KFC nu e străină de aşa ceva. Lanţul Colonelului Sanders tocmai a făcut teasing pentru o „consolă de jocuri”, încercând să trolleze debutul designului lui PlayStation 5.

Numele consolei KFC este KFConsole şi se vrea a fi un rival pentru PlayStation 5 şi Xbox Series X. Firma americană promite gaming 4K la 120 FPS şi dezvăluie în teaserul video al consolei un…. grătar. Acest teaser se încheie cu o promisiune că vom afla mai multe de abia în noiembrie 2020. Pare să fie mai degrabă un dispozitiv nou pentru pregătit pui, eventual unul pe care să îl cumperi pentru a pregăti Crispy Strips ca la restaurant.

Sau poate e o colaborare cu Sony legată de PS5, pentru că tot în noiembrie-decembrie ar trebui să vină şi noul PlayStation, dar şi Xbox Series X. Ce e drept consola KFC arata mai degrabă ca o friteuză sau un aparat de pregătit orez. E interesant că avem şi un răspuns de la contul oficial Xbox, care întreabă dacă poţi ţine consola şi pe lateral. În trailer mai vedem şi un buton Power, un drive optic şi iluminare roşie. Mai bizar e că avem şi promisiunea de cross platform play.

KFC nu e străină de gaming totuşi, organizând inclusiv în România concursuri de gaming pe bază de shootere şi lansând un Colonel Sanders Dating Simulator pe Steam în 2019. Încurajează şi realizarea de build-uri KFC în Minecraft, iar gigantul americană a mai lansat şi săruri de baie, buşteni pentru foc şi chiar ojă cu aromă de pui prăjit. Tare sunt curios ce vedem în noiembrie…