Două noi croissante de inspirație franțuzească sunt disponibile acum în brutăriile PAUL, în ediție limitată

0
1165
PAUL

Luna februarie înseamnă Valentine’s Day, iar pentru mulți iubirea înseamnă și Paris. Dacă nu ajungeți în capitala Franței în acest an, puteți măcar să vă bucurați de preparate delicioase. Astăzi PAUL a anunțat lansarea a două noi croissante de inspirație franțuzească, în ediție limitată.

Pentru iubitorii de viennoiserie fină franțuzească debutează și campania PAUL dedicată crossantelor. Se numește „Pofta e mare și nu vrei să alegi” și implică o ofertă de tip 2+1 gratis. Astfel până la final de lună martie, cei care cumpără două croissante, îl vor primi pe al 3-lea gratis.

PAUL

Cât despre noile sortimente, disponibile în ediție limitată, acestea sunt două la număr. Avem întâi varianta Croissant Aux Myrtilles, cu cremă de vanilie, mascarpone și dulceață de afine. Al doilea se numește Croissant Prosciutto et Brie, o gustare din colecția sărată. Acesta include prosciutto, brânză brie, dulceață de smochine și rucola.

Avem și colecția Sucree care include trei deserturi irezistibile:

  • Croissant Pitache Chocolat – cremă de ciocolată, cremă de vanilie, mascarpone și fistic
  • Croissant Framboise Vanille – cremă de vanilie și zmeură
  • Croissant aux Myrtilles – cremă de vanilie, mascarpone, dulceață de afine

Campania 2+1 din partea casei la sortimentele de croissante este disponibilă în toate brutăriile PAUL din București și Constanța. Oferta poate fi revendicată și din locațiile tip chariot, până la final de martie.