WineDeals.ro, cel mai mare e-shop de vinuri din România oferă 3000 de vinuri

0
595

Cei aflaţi în căutarea unui vin de calitate pentru masa din weekend sau cina de Valentine’s Day trebuie să afle că peste 3000 de vinuri sunt disponibile acum pe WineDeals.ro. Acesta devine astfel cel mai mare magazin online de vinuri din România. Planurile de viitor includ peste 7000 de etichete.

Sunt incluse în ofertă toate vinurile prezente în România, produse sau importate, la preţuri competittive. WineDeals.ro reprezintă cel mai recent proiect parte dintr-un demers antreprenorial coordonat de Alex Dona și Marina Samoilă, care include și platforma editorială desprevin.ro. Platforma are ca scop de a oferi utilizatorilor cea mai bună experienţa de shopping, prin integrarea de noi tehnologii de e-commerce precum scan & buy, recomandări de produse similare, oferte săptămânale.

Cramele listate primesc extra expunere pe piaţa locală şi internaţională, dar şi campanii recurente targetate şi acces la baze mari de connsumatori. În perioada următoare winedeals.ro va lista o gamă de accesorii pentru vin, pahare şi decantoare de exemplu, dar şi frigidere de vin şi gadgeturi. Această lansare a lui Wine Deals vine după ce în 2021 experţii de la desprevin.ro au asamblat alături de vinificatorul cramei Gîrboiu prima ediţie a singurului vin itinerant din lume, Primul, un cupaj din Feteasca Neagră, Syrah şi Cabernet Sauvignon produs în 6000 de sticle numerotate de mână.

Vinul se găseşte pe WineDeals.ro, desprevin.ro şi în magazine fizice, dar şi winebar-uri.

“Ca să fii relevant pe o piață atât de efervescentă cum este cea a vinurilor, trebuie să te asiguri că ai disponibile toate produsele, la prețuri foarte bune. Or noi asta vrem, să facem din WineDeals.ro locul de unde vrei să cumperi, cam oriunde te-ai afla, nu doar în România. Pentru început, țintim 4-5 țări anul acesta. Ideea este că, odată intrat în comunitatea WineDeals.ro, să ai acces și la celelalte piețe. Pentru aceasta, lucrăm să oferim clienților care ne vizitează e-shopul o experiență ușoară, prețuri greu de învins, accesibilitate și livrare facilă.” declară Alex Dona, cofondator WineDeals.ro