Foodpanda extinde la nivel naţional parteneriatul cu Cora România, pentru livrări rapide la domiciliu

1
860

Foodpanda a anunţat astăzi extinderea la nivel naţional a parteneriatului cu Cora România, oferind livrări rapide la domiciliu în toată ţara. E vorba despre livrări într-o durată optimă, de aproximativ 60 de minute a comenzilor de la cele 11 hipermarketuri Cora din toată ţara, inclusiv Bucureşti.

Serviciul de livrare expres a cumpărăturilor prin Foodpanda este disponibil în cele 7 oraşe în care Cora este prezentă: Bucureşti, Bacău, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti şi Drobeta Turnu Severin. În plus, Foodpanda a pornit şi o campanie prin care oferă livrare gratuită celor care comandă de la Cora România prin platformă între 10 iunie şi 10 iulie 2020. Extinderea acestor livrări nu vine singură, ci vine cu mărirea numărului de produse pe care le poţi comanda pentru livrare acasă.

Acum sunt disponibile 1500 de produse alimentare şi non alimentare comercializate de Cora România şi livrate astfel. Gama de produse a fost extinsă cu fructe şi legume proaspete şi congelate, dar şi carne, peşte, mezeluri şi lactate. Puteţi comanda şi băuturi alcoolice şi non alcoolice, carne şi peşte, produse bio, cosmetice şi hrană pentru animale, sau mâncare pentru bebeluşi. La ora actuală serviciul de livrare acoperă 3 sferturi din suprafaţa municipiului Bucureşti, inclusiv o parte din localităţile limitrofe.

În celelalte oraşe în care serviciul este activ, oraşele sunt acoperite în întregime. Livrările se fac de luni până duminică în intervalul 10:00 – 21:00. Valoarea minimă a comenzii este de 50 de lei şi greutatea maximă acceptată este de 20 kilograme per comandă. Nu uitaţi şi că Foodpanda a atras restaurantele care fuseseră partenere Uber Eats şi oferă promoţia 1+1 gratis până pe 3 iulie.