TV Paprika prezintă grila de programe şi recomandările pe luna iulie 2020

0
1404

TV Paprika a dezvăluit grila sa de programe şi recomandările pe luna iulie 2020, când vom putea urmări cooking show-uri care ne învaţă să gătim fără gluten, dar şi aventuri culinare din Italia. Avem câteva emisiuni interesante detaliate mai jos.

Pe 3 iulie de la ora 20:55 putem urmări „Evadare în Italia cu Gino” sezonul 3, iar de pe 13 iulie începe sezonul 4, la aceeaşi oră. Maestrul bucătar Gino D’Acampo va porni în aventuri în ţara sa natală, Italia, iar în vreme ce va vizita regiunile ţării, va prezenta semnificaţia fiecărui loc. Vom vedea şi diferite locuri interesante şi descoperi reţete locale, din ingrediente locale. Pe 22 iulie începe şi sezonul 5 al aceleiaşi producţii.

De pe 21 iulie vom putea urmări de la ora 19:55 producţia „Bunătăţi fără gluten”, cu 10 episoade a câte 30 de minute. Cei cu probleme cu boala celiacă sau intoleranţă la gluten se vor bucura să descopere o sumedenie de reţete delicioase, prezentate de Helene Tzouganatos, gazda emisiunii, care are o experienţă de ani buni de gătit cu substitute de gluten. Vedem cine rafinate, dar şi deserturi apetisante pregătite în acest show.

Revenim la bucătăria italiană de pe 21 iulie de la ora 20:25 cu „Silvia Colloca: În Stil italian”. Silvia este o gospodină născută în Italia, care a învăţat mai degrabă din tradiţia transmisă din generaţie în generaţie, decât din cărţi. În 10 episoade de câte 30 de minute vom afla secretele frământării aluatului, diferite tipuri de făină, de ce pastele uscate sunt mai bune decât cele proaspete când găteşti sos Vongole şi multe altele.

Gordon Ramsay ne prezintă de pe 12 iulie emisiunea „Gordon, Gino and Fred’s Road Trip”, sezonul 2, cu 4 episoade de câte o oră. Cei 3 temerari Gordon, Gino, Fred pornesc într-o aventură americană, după ce în sezonul 1 au explorat Europa. Vor ajunge acum în Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, San Francisco, dar şi în Mexic.

Nu uitaţi şi de „Jack Stein: Bucătăria mobila”, care începe pe 19 iulie de la ora 17:30.