Foodpanda România atrage peste 90% din restaurantele care se aflau în portofoliul Uber Eats

1
1210

Azi este 3 iunie 2020 şi asta înseamnă că a venit şi ziua retragerii Uber Eats din România. Decizia a fost anunţată în urmă cu o lună şi se pune în aplicare de azi. Alternative există gârlă, inclusiv noul Bolt Food, care a preluat o parte din oamenii de la Uber Eats. Între timp aflăm că Foodpanda a atras deja peste 90% din restaurantele care se aflau în portofoliul Uber Eats.

Foodpanda este cea mai mare platformă de comandă şi livrări de mâncare din România, care a reacţionat rapid după plecarea Uber Eats de la noi. Atunci când vorbim despre cele 90% dintre restaurante Uber Eats care se află în portofoliul Foodpanda e vorba despre cele din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi. Echipa Foodpanda a colaborat îndeaproape cu restaurantele partenere Uber Eats, astfel încât să nu resimtă negativ tranziţia la un alt partener, mai ales în această perioadă dificilă, când comenzile sunt atât de importante.

Aflăm că în ultimele 3 luni Foodpanda a listat în total 1000 de restaurante noi partenere la nivel naţional, inclusiv cele din portofoliul Uber Eats. Şi pentru a oferi beneficii şi clienţilor obişnuiţi cu ofertele 1+1 gratis de la Uber Eats, începând de azi Foodpanda oferă o campanie similară, la care participă peste 100 de restaurante. Campania va fi una de lungă durată, activă până pe 3 iulie. Foodpanda a făcut şi recrutări de la echipa operaţională Uber Eats: Andreea Arişanu, Head of Account Management Uber Eats şi Robert Anghel, Sales Representative de top de la Uber Eats.

Foodpanda.ro are peste 3000 de restaurante partenere în acest moment, din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa, Arad, Plieşti, Oradea, Galaţi, Craiova, Sibiu, Târgu Mureş, Baia Mare şi multe alte oraşe.