Foodpanda va livra produse rapid pe plajele din Mamaia Nord şi Năvodari, direct la şezlong

0
962

Foodpanda continuă să se adapteze, iar în sezonul estival anunţă livrări rapide de produse pe plajele Mamaia Nord şi Năvodari. Acum îţi poţi primi produsul direct la şezlong. Oferta începe chiar de azi, 1 iulie şi vine la fix pentru cei care merg la mare, pentru turişti.

Produsele din oferta proprie foodpanda disponibile pentru livrarea pe plajă se axează pe nevoile imediate ale clienţilor, dar şi cumpărături rapide, care se vor livra în aproximativ 15 minute. Turiştii aflaţi pe plajă vor putea accesa secţiunea Shops/Magazine din cadrul platformei, având disponibile pentru comandă peste 1000 de produse de uz cotidian, care se pot livra rapid. Printre aceste produse se numără fructe, îngheţată, deserturi congelate, dar şi gustări şi dulciuri.

Evident ne şi hidratăm, avem apă şi sucuri la dispoziţie, dar şi băuturi alcoolice, plus creme pentru protecţie solară şi kit-uri de călătorie. Prin iniţiativa Foodpanda dorinţa este de a elimina cozile la magazine şi frustrarea care strică vacanţa. Conform reprezentanţilor Foodpanda, clienţii platformei pot face comenzi cu livrare pe plajă între orele 08:00 şi 19:00. Flota de livratori Foodpanda va livra produsele în aproximativ 15 minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie.

Valoarea minimă a unei comenzi este de 30 de lei, iar taxa de livrare este de 5 lei. În ultimul an Foodpanda a deschis propriile magazine, Foodpanda Pandamart, care au mers aşa bine că s-a mai deschis o locaţie la Cluj în iunie. Acestea scurtează timpul de livrare spre clienţi, fiind un hob local de livrări.