Burger King deschide un nou restaurant, amplasat în ParkLake Shopping Center

0
2256

După ce a deschis restaurante în Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Promenada Mall, acum Burger King intră şi în zona de Est a Capitalei, cu un restaurant în ParkLake Shopping Center. De fapt acesta trebuia să fie deschis de ceva vreme, dar pandemia a amânat procesul.

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare ne informează că marea deschidere a avut loc chiar azi, pe 2 iulie. Home of the Whopper se mută în Parcul IOR, în mall-ul ParkLake. Include 30 de angajaţi specializaţi în pregătirea burgerilor pe grătar. În primii 2 ani de la intrarea pe piaţa locală, BK a deschis 7 noi restaurante, dintre care 4 se află în centre comerciale situate în puncte cheie ale Capitalei. Acestea este al cincilea restaurant dintr-un centru comercial şi îl veţi găsi în zona de food court a ParkLake, cu un spaţiu de service generos şi cu opţiunea de refill pentru băuturi răcoritoare.

Restaurantul va fi deschis în fiecare zi, de luni până duminică. Cu ocazia noii deschideri, Burger King a pregătit surprize plăcute şi anume: primii 300 de fani care se vor afla la deschiderea restaurantului din Park Lake vor primi un voucher care le aduce un Whopper gratuit. Compania a luat toate măsurile de siguranţă şi igienă în pregătirea tuturor comenzilor, de la recipiente cu dezinfectant în toate punctele cheie din restaurant, la echiparea angajaţilor cu măşti şi mănuşi.

În 2021 Burger King România a lansat preparate Plant-Based, adică Whopperi şi Nuggets şi în aprilie a deschis un restaurant pe Calea Victoriei. În martie lansase sandvişurile extra picante Angry King, iar februarie pornise ofertă specială LuNeah, cu două sandvişuri la 15 lei. Ianuarie 2021 a adus şi o mare schimbare de logo.