Moş Crăciun livrează pentru Glovo! Peste 100 de curieri Glovo vor livra comenzi îmbrăcaţi în Moşu’

0
1318

Luna sărbătorilor e în plină desfăşurare şi Glovo marchează acest lucru printr-o iniţiativă haioasă. Astfel în perioada următoare peste 100 de curieri Glovo vor livra comenzi îmbrăcaţi în Moş Crăciun în 7 oraşe din ţară. Avem mai multe detalii despre această noutate mai jos.

Între podoabele urbane mai limitate şi un Crăciun petrecut cu mai puţini prieteni, în acest an sărbătorile de iarnă par să aibă mai puţin spirit. Glovo le dă un boost totuşi prin Moş Craciunii săi pe roţi. Aflaţi că peste 100 de curieri Glovo vor livra comenzile consumatorilor în costume de Moş Crăciun în următoarele oraşe: Constanţa, Craiova, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Bucureşti. Activarea are loc între 21 şi 25 decembrie, iar curierii parteneri Glovo vor livra comenzile din aplicaţie conform programului de lucru.

A fost un an foarte diferit și, cu siguranță, nici sărbătorile nu vor fi la fel cu cele care eram obișnuiți. Poate tocmai de aceea, ne-am dorit să oferim un zâmbet utilizatorilor Glovo și cu ajutorul curierilor parteneri Glovo care vor îmbrăca costumul lui Moș Crăciun ne propunem să facem acest lucru posibil. Vrem să avem un impact pozitiv în viețile oamenilor, fie că aceștia sunt utilizatori ai aplicației, parteneri sau curieri și vrem să venim în întâmpinarea fiecăruia cu soluții cât mai bune. Suntem împreună în acest nou normal și, cu optimism, vom depăși acest moment.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Aplicaţia Glovo include categorii predefinite, care pot fi selectate de utilizatori în funcţie de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare Rapidă sau Magazine. Li se adauga butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în oraşul lor, dar care se nu se afla în categoriile predefinite.

A se remarca faptul că în primăvară Glovo a lansat serviciul de livrări gratuite nelimitate Prime. În mai Glovo a împlinit 2 ani în România şi ne-a informat că a livrat peste jumătate de milion de pizza şi shaorma.

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îţi permite să cumperi, să trimiţi şi să primeşti orice produse din şi în perimetrul oraşului în care te afli. A debutat în Barcelona şi acoperă acum 548 de oraşe din 21 ţări din Europa. Are 2.5 milioane de utilizatori activi lunar şi 50.000 de curieri activi, dar şi peste 25.000 de parteneri asociaţi.