Gordon Ramsay are încă o emisiune culinară nouă: Next Level Chef

0
806

Gordon Ramsay are încă un show culinar în pregătire, Next Level Chef, care va fi difuzat pe canalul FOX. Noua serie va fi una competitivă, implicând o serie de concurenţi care gătesc preparate într-o „arenă culinară cu multiple niveluri”. Ramsay este şi producător executiv al acestei emisiuni.

Vor participa bucătari amatori, dar şi unii profesionişti, gurmanzi din social media, dar şi patroni de food truck. Ramsay mai are la activ emisiuni ca „Hell’s Kitchen”, „Masterchef” şi „Mastercher Junior” pe aceeaşi reţea FOX. Pe 31 mai debutează şi noul sezon al emisiunii „Călător cu Gust”, tot cu Gordon în rol principal.

„Next Level Chef” va debuta în sezonul TV 2021-2022. Decorul este ingredientul secret al acestei producţii: totul este multi etajat, iar pe fiecare etaj se află o bucătărie cu echipamente diferite şi ingrediente diferite. Toate jurizate de Gordon Ramsay, care are la activ proiecte cu 17 stele Michelin.

În distribuţie se află Nyesha Arrington (Top Chef şi Selena + Chef), care alături de Gino D’Acampo va juriza participanţii şi îi vor mentora, ca şi Ramsay. Fiecare dintre cei 3 juraţi va recruta un grup de bucătari şi va încerca să îi facă să gătească un preparat fantastic, folosind fiecare nivel de bucătărie. Câştigătorul va obţine 250.000 de dolari.

Gordon Ramsay a mai realizat şi documentarul „Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back”, dar şi producţia americană „The F Word” în 2017. Arrington a apărut la „Top Chef”, iar D’Acampo e cunoscut pentru călătoriile sale din „Gordon, Gino & Fred”, vizionate de noi pe TV Paprika.