IKEA Pallady se deschide pe 24 iunie; Avem confirmarea oficială

0
1130

După ceva speculaţii că noul magazin IKEA din Bucureşti se va deschide pe 22 iunie, aflăm astăzi că de fapt dată de inaugurare este 24 iunie. Pe lângă faptul că este al doilea magazin IKEA din România,  IKEA Pallady este şi cel mai mare al companiei din tot Sud-Estul Europei.

A fost finalizat procesul de recrutare şi training, iar angajaţii sunt gata să întâmpine clienţii. Investiţia totală este de aproape 90 de milioane de euro, iar magazinul ocupă un spaţiu de 37.000 de metri pătraţi. Noua locaţie este cu 10.333 metri pătraţi mai mare decât cea din Băneasa . Oferă clienţilor în jur de 10.000 de produse, cu accentul pe mobilă, produse de mobilier, electronice şi electrocasnice.

Există şi 3 modele de interioare integrale şi 58 de camere inspirate de preferinţele românilor la capitolul mobilare a casei. În magazin vom găsi un loc de joacă supravegheat pentru cei mici, dar şi faimosul restaurant cu chiftele şi hotdog, plus preparate româneşti de această dată. Odată cu înfiinţarea acestui magazin au fost create aproximativ 600 de locuri de muncă.

IKEA se află în România de 12 ani şi a generat 1000 de locuri de muncă la noi în ţară. Primul magazin se deschidea în 2007 în zona comercială Băneasa, lângă Băneasa Shopping City. IKEA a confirmat deja că va deschide magazine şi la Timişoara, Cluj-Napoca, dar şi Braşov. Acestea ar putea debuta în intervalul 2020-2021.

IKEA a încheiat anul 2018 cu 1092 de angajaţi, 3.2 milioane de clienţi care i-au trecut pragul şi 18 milioane de vizitatori unici pe site-ul IKEA.ro.