Kaufland Colentina inaugurează un concept de sushi bar şi vitrine cu auto servire

1
1884

Kaufland a modernizat unul dintre magazinele sale cu un nou concept, care implică un sushi bar şi vitrine self service. Inaugurarea a avut loc astăzi, iar noutatea constă şi în Fresh Bar, rotiserie interioară şi zone de degustare a produselor.

Astfel, acesta devine primul hipermarket din Bucureşti cu sushi bar şi zone de auto servire. Îl găsiţi pe Şoseaua Colentina numărul 6, iar magazinul respectiv a trecut printr-o reamenajare completă, oferind o experienţă modernă de shopping inspirată de mall-uri. Iată raioanele noi pe care le găsiţi acolo:

  • Sushi Bar
  • Fresh Bar
  • Sandwich Bar
  • Rotiserie interioară
  • vitrine tip bar cu auto servire
  • vitrine cu servire asistată

Există şi signalistică supradimensionată la raioane, dar şi un design complet nou, atât la interior, cât şi la exterior. Magazinul a primit şi o nouă poziţionare a raioanelor, care ia în considerare obiceiurile de cumpărare ale clienţilor. Sunt alăturate astfel produsele complementare. Cât despre Sushi Bar, acesta este realizat în parteneriat cu franciza Yuzu Sushi.

Secţiunea Fresh Bar oferă clienţilor posibilitatea de a îşi prepara salata pe loc. Aici găsiţi şi salate gata ambalate, dar şi snacks-uri sub formă de legume proaspete sau fructe. Sunt şi smoothie-uri şi sucuri proaspete sau supe. Sandvişuri cu 3 tipuri de pâine sunt de asemenea disponibile. La zona de vitrine self service se află 400 de produse gata ambalate, iar rolul este de a scurta timpul de aşteptare.

În magazinul respectiv mai găsiţi şi un automat de reciclare a deşeurilor, dar şi un butic de frumuseţe K-Beauty şi un Tabac Shop.