IKEA ar putea deschide noul magazin de pe Theodor Pallady pe 22 iunie; Iată detalii!

1
2474

Epopeea magazinului IKEA din estul Capitalei continuă, iar magazinul de pe Theodor Pallady are un nou deadline. Aparent, surse apropiate de IKEA ar fi declarat pentru Economica.net că magazinul ar urma să fie deschis sâmbătă, pe 22 iunie.

Pentru început va fi o deschidere doar pentru angajaţi şi colaboratori, iar pentru clienţi deschiderea cea mare are loc pe 24 iunie, luni. Aceasta ar fi cea mai mare unitate IKEA din Sud-Estul Europei. Informaţia nu este confirmată încă şi am mai auzit tentative de date de debut de acest gen. Acesta este al doilea magazin IKEA din Bucureşti şi din ţară, după cel de lângă Băneasa Shopping City.

Acel magazin era inaugurat pe 21 marie 2007, iar noua unitate va fi cu 10.333 de metri pătraţi mai mare, pentru un total de 37.000 de metri pătraţi. IKEA Pallady va ajuta şi cu comerţul electronic, fiind echipat pentru a asigura la nivel logistic şi operaţional o fluiditate a comenzilor online. Nu e doar un magazin, ci şi un centru de Customer Service şi locul de plecare pentru comenzile din toată ţara.

Produsele vor fi totuşi aceleaşi ca şi cele de la IKEA Băneasa, iar designul va fi şi el similar. În jur de 660 de angajaţi vor lucra la noul magazin, faţă de cei 1092 din magazinul IKEA Băneasa. Aşteptam să vedem totuşi când e marea deschidere şi dacă au celebrele chifteluţe suedeze sau faimoşii hot dogs care sunt super accesibili ca preţ.