KFC a lansat un bucket special cu ocazia nuntei prinţului Harry cu Meghan Markle

0
1279

Aşteptaţi-vă ca în această săptămână să plouă cu produse care „le plac la nebunie lui Meghan Markle şi prinţului Harry”. În realitate nu ştim în ce măsură toate acele produse aniversare sunt reale sau chiar plăcute de prinţ. Spre exemplu KFC tocmai a lansat un bucket aniversar, legat de nunta regală de pe 19 mai.

Noua galeată cu pui este albă cu accente aurii şi vine cu un motto care anunţă „o zi regală de sărbătoare, jubilare şi pui prăjit”. Aparent Prinţul Harry şi Meghan sunt mari fani ai puiului prăjit, deşi nu ai zice, văzând meniul destul de sănătos pregătit pentru nuntă. Aparent atunci când Harry i-ar fi cerut mâna, cei doi pregăteau pui la grătar pentru o cină casnică.

Royal Wedding Bucket vine cu înflorituri şi decoruri aurii şi cu imprimeuri de steaguri americane şi britanice. Din păcate ediţia e super limitată, doar 50 de bucketuri fiind lansate şi disponibile exclusiv la locaţia KFC Windsor de pe strada Dedworth. Să nu vă mire dacă vreun profitor şi amator de ocazii o să vândă un bucket de colecţie de acest tip pe eBay.

Nu e foarte clar şi dacă Crispy Strips, aripioarele picante sau alte preparate din bucket vor avea ceva special. Măcar să fie nişte aripioare aurite zic…