Aripioarele picante de pui suflate cu aur de 24 de karate, cea mai nouă găselniţă culinară din New York

0
2148

Dacă vă place opulenţa culinară şi nu vă mai ajunge să mâncaţi deserturi cu foiţă de aur, vă puteţi orienta spre o porţie de aripioare picante de pui suflate cu aur de 24 de karate. Găsiţi aşa ceva la New York mai nou şi preparatul a devenit viral.

Foodgod 24 Karat este numele acestui preparat, care se găseşte la cele două restaurante Ainsworth din Manhatttan. Jonathan Cheban este bucătarul responsabil de preparat, cunoscut şi sub numele „de scenă” Foodgod. Lumea îl ştie pentru că a apărut în reality show-ul surorilor Kardashian. Aripile sunt scufundate într-o combinaţie de unt de nucă de cocos, chipotle, miere şi unt auriu timp de 24 de ore.

Practic sunt lăsate la marinat în acest sos special şi apoi se presară fulgi de aur peste ele. Se servesc cu un sos de brânză gourmet cu mucegai. Culmea e că preţurile nu sunt mari deloc: 10 aripi la 30 de dolari, 20 de aripi la 60 de dolari. Cine comandă 50 de aripi primeşte ca bonus o şampanie Armdnd de Brignac, brand care apropo este deţinut de Jay-Z mai nou.

Ceva îmi spune că dacă aceste aripi acoperite cu aur erau gătite la Mamaia ar fi costă 300 de dolari bucata…