KFC lansează Box Master, un nou sandwich wrap, disponibil în toată ţara

0
5351

KFC întâmpină weekendul care se apropie cu un nou sandwich wrap, cunoscut drept Box Master. Acesta este disponibil în restaurantele din toată ţara şi include ingredientele cele mai apreciate din portofoliul internaţional KFC.

KFC România continuă între timp lansările de producţii video proprii, cu serialul FRIENDZONE, care debutează pe 1 noiembrie 2018. Vine prin platforma KFC Social Entertainment Channel şi continuă pe urmele lui lui SOCIAL ME, producţia despre adicţia de social media în rândul adolescenţilor. Box Master este de altfel promovat împreună cu noul serial, aşa cum se vede în posterul de mai sus.

Noul KFC wrap combină pieptul de pui (Fillet sau Zinger) cu Hash Brown, brânză Cheddar, castraveţi proaspeţi, salată Iceberg şi sos Andalouse. Toate acestea se regăsesc într-o tortilla bine rumenită. Noul KFC Box Master wrap vine cu pui picant sau nepicant şi puteţi opta şi pentru un meniu cu acest preparat, care include o porţie medie de cartofi prăjiţi şi o băutură răcoritoare la alegere.

Oferta BoxMaster este disponibilă de azi până în decembrie, iar preţul este unul avantajos, de 13.5 lei. KFC oferă un ambalaj special, care face preparatul uşor de transportat pentru a fi consumat oriunde. Nu uitaţi şi de serialul FRIENDZONE care va combina drama cu comedia adolescentină şi va sosi pe 1 noiembrie prin Facebook, YouTube şi Instagram TV.