LG îți permite să îți faci bere artizanală acasă cu aparatul cu capsule HomeBrew

0
2765

Espressoarele pe bază de capsule nu mai reprezintă nimic nou, iar recent am aflat că există și aparate similare cu capsule pentru cocktailuri. Mai nou LG a anunțat unul și pentru bere artizanală, cunoscut drept LG HomeBrew.

Acest device va fi prezentat la CES 2019 luna viitoare și vine în completarea unor mașinării similare pentru sucuri. Evident că și la cafeaua la capsulă puriștii vor prefera „the real thing”. Producția de bere craft e mult mai complexă decât o capsulă și o mașină.

Ceea ce LG a reușit totuși aici este să automatizeze fermentarea, carbonatarea și maturarea respectivei licori. Scapă și de grijile cu curățenia și servirea. Puneți capsula în aparat, apăsați un buton și gata berea. Fiecare doză conține drojdie, malț, hamei și uleiuri speciale, plus aroma berii dorite.

Algoritmii speciali ai aparatului vor calcula presiunea și temperatura ideală pentru producția de bere. Mai trebuie spus și că LG HomeBrew folosește doar apă fierbinte pentru a curăța sistemul pentru utilizare ulterioară. Există și o aplicație pentru mobil care te anunță când e gata totul. 5 arome de bere vor fi disponible la debut, precum American IPA, American Pale Ale, English Stout, berea în stil belgian Witbier și Czech Pilsner, cea seacă.

Se pot produce în jur de 5 litri în 2 săptămâni. Așteptăm un preț piperat de sute bune de dolari anunțat la CES 2019.