Yellow.Menu, restaurantul cloud a depăşit pragul de 300 de comenzi pe zi şi lansează o serie de virtual brands

0
700

Yellow.Menu este un cloud restaurant cu livrare în Bucureşti şi Cluj-Napoca, care tocmai a ajuns la un nou prag în existenţa sa. A depăşit pragul de 300 de comenzi pe zi şi a anunţat lansarea unei serii de virtual brands, preparate şi meniuri fixe create de chefii bucătari Yellow. Acestea se vor livra prin platforme partenere de delivery.

Noul management al Yellow.Menu îşi propune ca până la final de an 2021 să fie create cel puţin 4 astfel de branduri virtuale, care să genereze 35-40% din businessul total. Trebuie spus că în primul semestru din 2021, Yellow.Menu a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 600 mii de euro, cu 52% mai mare faţă de perioada similară a anului trecut. Yellow.Menu este gândit ca un restaurant online cu meniu dinamic, care se schimbă zilnic.

Este soluţia pentru cei care vor să păstreze un stil de viaţă echilibrat, cu o alimentaţie sănătoasă, cu posibilitatea de a comanda meniuri gourmet pentru mic dejun, prânz sau cină. Puteţi comanda acasă sau la birou, cu livrare prin reţeaua proprie de curieri Yellow în Bucureşti şi Cluj. Românii au cunoscut o schimbare a comportamentului de consum pe fondul pandemiei şi primesc acum alternative pentru mesele clasice la restaurant.

Zilnic aveţi meniuri noi, porţii limitate şi veţi găsi o abordare fusion în meniu. În primul semestru din 2021, cifra de afaceri înregistrată de Yellow.Menu a depăşit 550.000 de euro, cu peste 50% mai mare faţă de anul trecut. Meniul a ajuns în acest an la 300 de comenzi zilnice, iar valoarea medie a comenzii a crescut cu 15% faţă de perioada similară din 2020 până la 95 lei.

În 2021 începând cu a doua parte a anului Yellow.Menu face un pas spre extinderea naţională, prin Virtual Brands. Primele două linii de prodsue sunt Yellow Lebanese şi Fresh By Yellow, urmate de Premium Brunch în curând. Detalii aici.