Taco Bell deschide primul său restaurant din Craiova, în Electroputere Mall

0
440

Sphera Franchise Group duce la 15 numărul de restaurante Taco Bell din România, odată cu inaugurarea primei unităţi din Craiova. Debutul a avut loc pe 24 noiembrie şi restaurantul are oferte speciale între orele 10:00 şi 15:00.

În 5 ani de la debutul la noi Taco Bell a ajuns la 15 restaurante la nivel naţional. Noua unitate vine în urma unei investiţii de aproape jumătate de milion de euro. În 2022 compania a mai inaugurat alte două restaurante şi a înregistrat vânzări de 49.4 milioane de lei în primele 9 luni ale anului. Aceste vânzări sunt cu 37% mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2021.

Noul restaurant Taco Bell se află în zona de Food Court din cadrul centrului comercial Electroputere Mall, aflat la adresa Calea Bucureşti nr. 80 Craiova. Unitatea are o suprafaţă totală de aproximativ 110 metri pătraţi şi are 25 de angajaţi. Orarul zilnic este 10:00 – 22:00 şi este deschis atât pentru servirea preparatelor în cadrul restaurantelor, cât şi în regim takeaway.

Clienţii au la dispoziţie şi serviciul Comandă şi Ridică, prin care îşi pot comanda produsele preferate şi apoi să le preia personal din restaurant. Găsiţi Taco Bell Electroputere şi în aplicaţiile de delivery. Angajaţii acestei unităţi au un salariu ce ajunge la 2600 de lei în a treia lună de colaborae, program full time. Detalii depre oferte şi inaugurare găsiţi aici.

Există şi o aplicaţie Taco Bell România, iar cei care scanează codul QR la casa primesc un Crunchy Taco cadou.