McDonald’s lansează în România Supreme Chicken Tenders, dezvoltate alături de Transavia

0
4406

McDonald’s aduce în România în această perioadă o nouă specialitate pe bază de carne de pui, Supreme Chicken Tenders, dezvoltate alături de Transavia. Este pentru prima oară când un astfel de preparat este disponibil în ţara noastră, iar noile Supreme Chicken Tenders conţin 3 bucăţi generoase şi gustoase de piept de pui fraged, învelite într-un strat fin de pesmet crocant şi condimentate cu fulgi de ardei iute.

Reţeta a fost dezvoltată de McDonald’s alături de Transavia, cel mai mare producător de carne de pui de pe plan local. Produsele sunt disponibile în toate restaurantele McDonald’s începând de azi, 25 iunie. Noile Supreme Chicken Tenders sunt realizate din bucăţi întregi de 100% piept de pui din gama Fragedo. Aceasta este gama sub care Transavia oferă produse de cea mai înaltă calitate, cu gust autentic, frăgezime şi savoare deosebite, dar şi cu valoare nutriţională crescută.

Astfel, lanţul american continuă parteneriatele locale, în condiţiile în care 40% dintre ingredientele pe care le foloseşte în restaurantele sale provin de la furnizori locali. Veţi putea încerca noile Supreme Chicken Tenders atât direct în restaurant, dar şi prin serviciile de livrare McDelivery, sau la McDrive. Puteţi comanda o porţie de astfel de Chicken Teners sau o puteţi include într-un meniu, alături de o băutură răcoritoare la alegere şi de cartofi prăjiţi.

O porţie costă 14.9 lei, iar un meniu costă 22.8 lei. În ultima lună McDonald’s a lansat în România şi limonada cu lychee, dar şi celebrul meniu al trupei sud coreene BTS, cu 2 sosuri speciale şi McNuggets.