McDonald’s sărbătoreşte Ziua Internaţională a Profesorului, oferind cafea şi sandviş din partea casei pe 5 octombrie

0
1067

Pe 5 octombrie McDonald’s sărbătoreşte Ziua Internaţională a Profesorului, oferind o cafea şi un sandviş din partea casei. Lanţul american de fast food vrea să recompenseze cadrele didactice şi îi aşteaptă pe învăţători, educatori şi profesori în toate restaurantele din ţară şi la McDrive, pentru a le oferi o cafea şi un McToast.

Profesorii vor primi o cafea, iar variantele sunt următoarele: Cafea 200 ml, Caffe Latte 200 ml, Espresso 50 ml sau Cappuccino 200 ml. Oferta este valabilă pentru o persoană, care poate opta pentru un preparat din cafea şi un sandviş McToast, în limita stocului disponibil, în intervalul 06:00 – 22.00, în funcţie de programul fiecărui restaurant.

La începutul anului 2021, mai precis pe 8 februarie, ziua în care profesorii şi elevii s-au întors fizic la şcoală după o perioadă lungă de studiu la domiciliu, McDonald’s a oferit o cafea din partea casei tuturor profesorilor. Asta în semn de mulţumire pentru efortul neîntrerupt. Echipa McDonald’s susţine formarea tinerilor, iar profesorii sunt cei care oferă acces elevilor şi studenţilor la educaţie. Ei ghidează copiii încă din primii ani de viaţă spre educaţie, iar mai târziu se transformă în vocaţie profesională pentru tineri adulţi.

McDonald’s a lansat în vara acestui an Chicken Tenders, bucăţi de pui fraged, cu carne provenită de la Transavia. Asta după ce tot în această vară a sosit BTS Meal în ţara noastră, un meniu concept pentru fanii formaţiei K Pop.