Miele anunţă noi maşini de spălat vase compacte şi economice: G 5000 SL

0
1180

Miele a anunţat la IFA 2020, în Berlin noi maşini de spălat vase, unele compacte şi economice. Acestea sunt gândite să se potrivească în orice locuinţă, chiar şi cele cu bucătărie ce nu ocupă o suprafaţă prea mare. Noua generaţie de maşini de spălat vase Miele are doar 45 de centimetri lăţime şi vine sub numele de G 5000 SL.

Oferă aceleeasi rezultate ca şi modelele premium, dar cu economie de energie, apă, detergent şi evident spaţiu. Noua tehnologie EcoPower implică un sistem de pompare a apei îmbunătăţit, dar şi filtre şi duze de generaţie nouă. Noul dispozitiv a obţinut un coeficient A+++ -10%, cu un consum total de apă şi mai mic, de doar 6 litri pentru un program complet. Folosind tehnologia Miele „QuickPowerWash”, noile modele pot finaliza un proces complet de spălare şi igienizare a veselei şi tacâmurilor în mai puţin de o oră (în combinaţie cu pastilele UltraTabs All In 1, care se dizolvă foarte rapid).

La final uşa se va întredeschide automat, eliminând aerul umed de la interior. Puteţi şi conecta la Internet această maşină de spălat vase, astfel încât să puteţi să vă conectaţi la ea cu telefonul mobil şi să urmăriţi progresul procesului de spălare. Puteţi şi controla de la distanţă maşina de spălat prin aplicaţia dedicată Miele, dar şi comanda detergent cu livrare acasă.

Miele a prezentat şi frigidere cu umidificare activă. Compania a luat în calcul faptul că peste 1.3 miliarde de tone de mâncare sunt aruncate anual, aşa că Miele vrea să ne ajute să avem un stil de viaţă mai sustenabil. Noua generaţie de electrocasnice frigorifice aduce un sistem ce menţine prospeţimea fructelor şi legumelor de până la 5 ori mai mult timp. Tehnologia „Perfect Fresh Advance” permite pulverizarea unui strat extrem de fin de apă peste alimentele din sertarul special.

Rafturile superioare ale noii linii K7000 pot fi mutate fără a fi nevoie de scoaterea lor.