ialoc Fest este festivalul reducerilor la restaurante pentru a susţine industria HoReCa din România

0
1235

Aplicaţia ialoc a anunţat cu câteva zile în urma ialocfest, un festival dedicat restaurantelor din România, care îşi aşteaptă clienţii la masă, cu reduceri speciale. Peste 100 de restaurante sunt incluse în acest proiect, unele din Braşov şi Bucureşti. Reducerile ajung până la 50% la rezervarea mesei prin aplicaţia ialoc.

Evenimentul are loc între 31 august şi 30 septembrie 2020 şi include 60.000 de rezervări disponibile. Totul este făcut pentru a stimula industria HoReCa de la noi, grav lovită pe durata pandemiei. Restaurantele au început să se deschidă timid şi la interior, dar multe locaţii s-au închis definitiv, nemaiputând fi susţinute financiar. Restaurantele au avut în ultima perioadă capacitatea mult redusă, punând la dispoziţie cam un sfert sau o treime din locuri clienţilor.

Cei de la start-up.ro au avut în această vară campania Solidaritate, realizată alturi de Visa şi ialoc.ro, prin care au susţinut business-urile locale afectate de pandemie prin achiziţionarea de vouchere de consum. Acestea erau valabile la redeschiderea business-urilor respective. Revenind la ialoc Fest, clienţii pot accesa reducerile şi ofertele prin aplicaţia ialoc, iar mai multe informaţii găsiţi pe www.ialocfest.ro.

În aplicaţie găsiţi orarul în care se aplică reducerile şi în care se pot face rezervările. Reducerea se aplică doar prin rezervarea online la restaurant prin aplicaţie şi se acordă la bonul fiscal, fiind valabilă doar la comenzile de mâncare, nu şi cele de băuturi. În Bucureşti participă localuri ca Maison Des Crepes, Fire, Journey Pub, Pizza Mania, El Torito, MAIZE şi Karta, dar şi multe altele. Din Braşov participă Opus 9, Dai Mattoni, Bagatelle, Pizza Roma, Deane’s Irish Pub.

ialoc este o suită de aplicaţii pentru rezervări la restaurante, baruri, puburi şi altele. Utilizatorii pot folosi aplicaţia pentru a rezervă o masă în peste 2000 de localuri din 8 oraşe din România, inclusiv Iaşi, Sibiu, Timişoara, Cluj, Arad. Pot şi anula rezervarea fără a suna la local. ialoc apărea în 2017 şi devenea partener Tripadvisor în 2019.