Narcoffee Roasters vor deschide cafenele noi în Sibiu, Cluj până la final de an

0
1885

Clujenii de la Narcoffee Roasters vor să se extindă în Sibiu în acest an şi au planuri mari pentru oraş. Două noi cafenele se vor deschide în următoarele 2 luni, una în Cluj şi una în Sibiu. Scopul este de a atinge afaceri de 1.2 milioane de euro până la finalul acestui an, conform Wall-Street.ro.

Narcoffee Roasters este un business deţinut de către Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants, împreună cu Dan Isai. Pe acesta îl ştim pentru celebrul lanţ de restaurante Salad Box, care recent a mai deschis o locaţie la Londra. Până acum cafenelele Narcoffee au fost deschise la Cluj, dar şi în Bucureşti, Baia Mare şi chiar Praga.

La Cluj se află două coffee shop-uri, dar şi două kiosk-uri, în vreme ce în Bucureşti, Baia Mare şi Praga avem cafenele clasice. Pentru următoarele 2 locaţii au fost alese spaţii din mallurile din Cluj (ViVo) şi Sibiu. În spatele gustului cafelelor de la Narcoffee se află Marius Nica, campion naţional şi premiat internaţional la Cup Tasters şi Latte Art. El este head roaster la Narcoffee şi talentul său de a face distincţia între 24 de cafele îl ajută să rafineze meniul localelor.

Franciza clujeană aduce cafea verde de diferite origini, o prăjeşte echilibrat în prăjitoria proprie şi serveşte cafea în stil propriu. Până şi ceştile sunt custom, stând 36 de ore în cuptorul de ardere, iar linguriţa este de oţel, plus farfuria de cupru, asortându-se cu interiorul cafenelelor. Boabele de cafea sunt aduse din Kenya, Nicaragua, Costa Rica şi Rwanda.

Sursa foto