Lanţul de cafenele Narcoffee Roasters din Cluj se extinde local, internaţional

1
835

Una dintre poveştile de succes din lumea horeca a Clujului este businessul lui Dan Isai, fondatorul Salad Box. Puţini ştiu că acesta este şi în spatele unei reţele de cafenele cunoscută drept Narcoffee Roasters. Lanţul este co-detinut de către Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants. Cafenelele au înregistrat o cifră de afaceri de peste 3 milioane de lei în primul an de la lansare pe piaţă.

Prima cafenea debuta la început de 2017 în Cluj-Napoca, iar acum se pregăteşte o extindere naţională şi apoi internaţională. Există 4 cafenele Narcoffee Roasters la nivel local şi internaţional. Dacă prima locaţie se afla în centrul Clujului, a doua debuta în clădirea The Office din acelaşi oraş, pe un spaţiu de 100 de metri pătraţi. În vara debuta a treia unitate, în Capitală.

Aceea se află în incinta AFI Palace Cotroceni, iar apoi a urmat marele salt: cel din afara graniţelor. A patra locaţie Narcoffee Roasters se deschidea la Praga, în cadrul centrului comercial Chodov. Această extindere nu este o întâmplare, pentru că românii au început să consume tot mai multă cafea, după cum arată studiile. Lanţul de cafenele din Cluj a vândut peste 150.000 de produse pe bază de cafea în primul său an de existenţă.

Cele mai populare sunt flat white, cappuccino şi latte. Primul an a adus o cifră de afaceri de peste 3 milioane de lei. Investiţia iniţială a fost de 500.000 de euro, necesară pentru extinderea în Cluj şi Bucureşti. Urmează francizarea conceptului şi în SUA.

Sursa foto