Pizza Hut Delivery intră pe piaţa din Constanţa

0
2386

Cine vrea să încerce preparatele de la Pizza Hut via Pizza Hut Delivery o poate face mai nou şi în Constanţa. Prima unitate PHD Pizza a fost deschisă în ultima săptămână în Constanţa, după o investiţie de 280.000 de euro.

Acoperă 127 de metri pătraţi şi a pus la dispoziţie 22 de joburi noi. Vestea vine la doar câteva zile după ce Pizza Hut Delivery a deschis o nouă filială şi la Cluj-Napoca. Constanţa este o piaţă foarte importantă pentru lanţul de pizzerii, având o populaţie de 300.000 de persoane.

Pizza Hut a luat decizia de a deschide şi o filială Pizza Hut Delivery după ce a observat popularitatea în creştere a restaurantului din City Park Mall. Noua locaţie a fost deschisă în Centrul Comercial Tomis Mall, de unde se poate comanda pizza, dar şi antreuri sau chiar salate. Deja popularele specialităţi Flatbread Pizza vor fi de asemenea disponibile pentru cei care vor să le încerce.

Nu lipsesc din meniu nici deserturile, băuturile şi antreurile, precum cartofii copţi, quesadilla, bruschettele, ciupercile la cuptor sau mini calzonele Cheese Lovers şi Meat Lovers. Dacă ar fi să am o doleanţă la Pizza Hut, aceea ar fi să ofere şi la livrări variantele dulci de flatbread pizza, care sunt la restaurante.