Paprika TV prezintă grila de programe pe luna iunie 2019: emisiuni cu Jamie Oliver, Martha Stewart, David Rocco

0
1304

Paprika TV, unul dintre cele mai cunoscute posturi TV de cooking a anunţat în această săptămână grila sa de programe pe luna iunie a lui 2019. Vom avea emisiuni cu toate celebrităţile, starurile culinare şi chefii pe care îi apreciem, de la Jamie Oliver la Martha Stewart şi David Rocco.

David Rocco ne va prezenta emisiunea „Dolce India cu David Rocco”, al cărei sezon 2 a început în această lună. Chef-ul ne duce la pescuit de crabi şi ne prezintă cum a influenţat ocupaţia portugheză anumite reţete ale fostelor colonii. Vedem şi o combinaţie inedită între reţete indiene şi italieneşti şi descoperim puţin din cultura locală.

Jamie Oliver ne prezintă emisiunea „Preparate rapide şi uşoare cu Jamie”, în care simpaticul chef simplifică prepararea de delicatese, pe înţelesul tuturor. Emisiunea se difuzează de la ora 21:30 începând cu 4 iunie şi este difuzată apoi şi ziua la ora 15:30. Tot pe Jamie îl vedem alături de Jimmy, în „Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy”, la orele 16:00 şi 22:00.

Jamie Oliver şi Jimmy Doherty sunt buni prieteni încă de la şcoală şi întotdeauna au avut o pasiune pentru gătit. Acum se duc prin Europa în fiecare săptămână şi pun la duel bucătăria britanică cu cea franţuzească, italiană, germană, belgiană şi multe altele.

Martha Stewart este prezentă pe Paprika TV prin emisiunea „Martha Bakes”, de pe 1 iunie la ora 9:30 şi 1.55. Martha Stewart ne introduce în „Lumea prăjiturilor”, încurajând privitorii să gătească acasă cele mai bune deserturi. Emisiunea are deja 11 sezoane şi se lasă cu plăcinte cu fructe, fursecuri sănătoase cu migdale, şarlotă cu ciocolată şi tarte cu brânză franţuzească.

Vă aşteaptă o lună de cooking show-uri, inclusiv „Gordon Ramsay’s Ultimate Home”, unde îl vedem pe Gordon în sânul familiei, gătind cu copiii săi.