Aplicația McDonald’s România îți oferă acum funcția Mobile Order & Pay prin care dai skip la coadă și comanzi direct de pe telefon (video)

0
1205

Atunci când te lovește pofta de McDonald’s, cel mai greu este să stai la coadă. Fie că este la casa de marcat, fie la kioskurile digitale, este un timp extra pe care îl petreci înainte să te bucuri de sandvișul preferat. Ce-ai spune despre o funcție care te ajută să dai skip la coadă?

Așa ceva există și se numește Mobile Order & Pay, sau pe scurt MOP. Cei de la Mobilssimo au realizat un clip în care au testat funcția cu pricina și descoperim și noi ce poate face prin intermediul materialului video de mai jos. Pe scurt, dacă ai aplicația McDonald’s România poți folosi MOP pentru a comanda preparatele preferate și evita să stai la cozi.

McDonald's
McDonald’s

Direct din aplicație ai acum o metodă care îți permite să comanzi burgerul preferat de pe telefon, fără a mai sta la coadă la kioskuri sau la casa de marcat. Faci totul direct din aplicația de mobil McDonald’s România. Este de departe cea mai utilă funcție lansat în ultimul timp într-o astfel de aplicație și economisești timp.

Poți comanda în drum spre Mc, sau te așezi la masă și comanzi ce-ți dorești din câteva atingeri. Descoperi întreg procesul în clipul de mai jos! Găsești aplicația McDonald’s România aici: