Primul Mega Image din Iaşi a fost inaugurat şi vine cu reduceri timp de o lună

0
1368

După ce am aflat că Mega Image a deschis un soi de „aprozar” reinventat în Bucureşti, acum aflăm de o altă mişcare de expansiune a lanţului de magazine. Mega Image şi-a făcut intrarea în Iaşi în această săptămână, deschizând o unitate pe Şoseaua Păcurari, nr. 58-64.

Cum şade bine unei inaugurări într-un oraş mare, ea vine la pachet cu reduceri pe durata unei luni. Magazinul nou are program de luni până sâmbătă între orele 07:00 şi 22:00, iar duminică între 08:00 şi 21:00. Vor fi promoţii la sute de produse, dar e şi o ofertă specială cu 10% reducere din totalul coşului timp de o lună. Pare să fie o locaţie de mari dimensiuni, amintindu-mi de designul interior al celei de la Mega Image Fizicienilor din Bucureşti.

Are o zonă generoasă de fructe şi legume, secţiune de brutărie şi patiserie, plus semipreparate, lactate şi mezeluri. Cu puţin noroc găsim şi zona cu supe cremă, paste de la Fru Fru şi Merinde Urbane, preferatele mele. Şi că tot am intrat în această zonă, găsiţi şi produse Mega Apetit, cu sandvişuri, salate, supe, ciorbe şi deserturi, o masă completă practic.

Mega Image-ul din Iaşi propune clienţilor şi produse sub brand propriu (365 şi Delhaize), dar şi produse autohtone, sub brandul „Gusturi Româneşti”. Pentru 2019 Mega Image are planuri mari, ce implică 90 de locaţii noi. În primele 6 luni au fost deschise 31 de magazine noi şi a fost trecut pragul de 700 de unităţi locale. Acum s-a ajuns la 706 magazine.

Tot în ultimul nMega Image a inaugurat şi Maison des Chefs, primul său restaurant concept şi cardurile de fidelitate Connect, dar şi un Raion de Peşte.

Sursa foto