Festivalul Iute 2019 vine la Berăria H cu o grămadă de ardei iuţi, mâncare picantă

0
1067
Festivalul Iute 2019 Beraria H
Festivalul Iute 2019 Beraria H

Berăria H organizează o serie de evenimente cu specific culinar în această vară şi despre câteva am scris deja aici. Următorul este Festivalul Iute 2019, care aduce laolaltă iubitorii de mâncare picantă, cu mult ardei iute, paprika şi alte nebunii. Avem detalii mai jos.

Pe 3 şi 4 august 2019 are loc acest eveniment, ajuns de abia la ediţia a doua. Berăria H promite ca acesta să fie „cel mai picant festival al Bucureştiului”. Ca şi anul trecut vor fi o sumedenie de preparate picante, gătite live. Pe listă se află gulaş, aripioare picante, plescaviţa, cârnaţi picanţi, nacho pie cu jalapeno şi multe altele. Evident nu vor lipsi mâncărurile mexicane şi indiene, reper la picanterie.

Programul este de la ora 10:00 la ora 23:30 în ambele zile. Va fi şi bere rece şi eventual vedem şi pahare cu lapte pentru a potoli gurile în flăcări ale participanţilor. Anul trecut ştiu că am avut Paprika Fest tot la Berăria H, deci acest eveniment este succesorul său spiritual. În ultima lună am avut o Paradă a Sarmalelor la Berărie, urmată de un weekend cu specific caribian şi apoi un Craft Beer Revolution weekendul trecut. După ce ne vom încinge cu Festivalul Iute ne aşteaptă pe 10 şi 11 august un Paella & Wine Festival şi vara de abia începe.

Vor fi şi weekenduri cu dovleci, îngheţată, fructe de mare şi mâncare mexicană.