Punct Calif e gata să se extindă la nivel naţional; Iată următorii paşi în evoluţia sa

0
1419

În urmă cu un an, în primăvară începea povestea lui Punct Calif. Era o încercare de a duce Calif în zona de „boutique” de fast food, cu o primă locaţie în Auchan Titan. Ulterior s-au mai înfiinţat câteva restaurante de gen, iar Calif a trecut prin rebranding şi a fost preluat de grupul arab Peeraj. Acum aflăm ce planuri are pentru 2019 Punct Calif.

În 2018 am văzut deschideri de locaţii Punct Calif în AFI Cotroceni, Băneasa Feeria şi Mega Mall, extinzând acoperirea acestui brand. Pentru 2019 va debuta un nou concept, conform lui Radu Tănase, cofondator .calif, care a acordat un interviu recent celor de la Horecainsight.ro. Marele pas în faţă este ieşirea din Bucureşti, deja începută prin deschiderea unei unităţi în Ploieşti Shopping City.

Mă aştept să vedem restaurante de gen şi în marile oraşe ale ţării, precum Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa sau Iaşi. Mall-urile par să fie punctele preferate de amplasare. Punct Calif făcea un pas mare vara trecută, prin extinderea acoperirii livrărilor, prin intermediul serviciului HipMenu. Faţă de Condimental sau Calif. .calif se remarcă prin designul industrial, abordarea tinerească, preţurile scăzute şi viteza cu care se pregătesc lipiile, cartofii, supele şi falafelul.

De fapt ele sunt deja gata şi sunt lăsate la încălzit pe suporturi speciale pentru momentul când vine clientul. Am avut aici o recenzie, cu opinii mixte. Extinderea .calif nu se opreşte nici în Bucureşti, unde vor mai fi deschide locaţii noi în puncte de interes.