Sezonul vizitelor la cramă se deschide; Escapada de 1 mai propune o incursiune în tradiţiile cramei Villa Vinea

0
1269

Villa Vinea deschide sezonul vizitelor la cramă, începând cu o escapadă de la 1 mai 2022. Turiştii au parte de pachete complete de degustare şi cazare, în colaborare cu cele mai apreciate proprietăţi din zonă: Castel Haller, Butoiul Sasului, Hotel Privo şi Valea Verde Retreat. Preţurile pornesc de la 700 de lei pentru două persoane.

Vacanţa de 1 mai este un moment ideal pentru o evadare în natură, iar Vila Vinea, producător autohton de vinuri din localitatea Mica, judeţul Mureş anunţă redeschiderea sezonoului vizitelor la cramă. Oferta include pachete cu degustare şi cazare, iar Villa Vinea se află într-o zonă pitorească, cu o suprafaţă cu 70 de hectare de vie, plantate cu 12 soiuri locale şi internaţionale. Dintre ele amintim Feteasca Regală, Feteasca Albă, Gewurztraminer sau Chardonnay.

Cei care vizitează zona pot admira Valea Târnavelor, satele învecinate şi arhitectura turnului impunător, simbol al Transilvaniei medievale. Pasiunea celor doi vinificatori, Misi Denes şi Celestino Lucin (numit oenologul anului 2009, în Italia) face ca experienţa să fie unică pentru pasionaţii de vinuri. Degustările vor include în afară de licori premiate şi brânzeturi şi preparate din carne crud-uscată, realizate de producătorii locali.

Pachetele includ şi variante de cazare, cu mic dejun, acces la centre de relaxare, piscina sau SPA, în unele dintre cele mai elegante şi fermecătoare proprietăţi din zonă: Castel Haller, Butoiul Sasului, Hotel Privo sau Valea Verde Retreat. Transportul este asigurat de la crama şi înapoi.

Iată pachetele puse la bătaie:

•Pachet Relax – 700 lei / 2 persoane

Include: turul complet al cramei, degustare cu 5 vinuri, asociate cu un platou de Bunătăți din Transilvania (pâine locală, brânză maturată de la Manufactura de Brânză, produse din carne crud-uscată de la Mangalitza Food Art și Petry), cazare la Castel Haller 4* sau Butoiul Sasului 4* (1 noapte), acces la piscină, mic dejun inclus, transfer la cramă și retur
Număr minim: 2 persoane

Pentru grupuri de 4-6 persoane: 300 lei / persoană

•Pachet Cunoscător – 900 lei / 2 persoane

Include: turul complet al cramei, degustare cu 7 vinuri (4 premium și 3 selection), asociate cu un platou de Bunătăți din Transilvania (pâine locală, brânză maturată de la Manufactura de Brânză, produse din carne crud-uscată de la Mangalitza Food Art și Petry), cazare la Hotel Privo 4* / Butoiul Sasului 4* sau Castel Haller 4* (1 noapte), acces la centrul de relaxare SPA, mic dejun inclus, transfer la cramă și retur

Număr minim: 2 persoane

Pentru grupuri de 4-6 persoane: 400 lei / persoană

•Pachet Avansat – 1.200 lei / 2 persoane

Include: turul complet al cramei, degustare cu 7 vinuri din gama Selection (Spumant Cuvée Celést, Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Diamant, Fetească Neagră, Rubin, Contessa), asociate cu un platou de Bunătăți din Transilvania (pâine locală, brânză maturată de la Manufactura de Brânză, produse din carne crud-uscată de la Mangalitza Food Art și Petry), cazare la Hotel Privo 4* sau Valea Verde Retreat 4* (1 noapte), acces la centrul de relaxare SPA, mic dejun inclus, transfer la cramă și retur

Număr minim: 2 persoane

Pentru grupuri de 4-6 persoane: 500 lei / persoană

Cei care vor să profite de pacheţele complete puse la dispoziție de către Villa Vinea, pot contacta reprezentanții cramei, la numărul de telefon 0744.205.193 sau pe email, pe adresa [email protected].