Street Food Carnival ajunge la Timişoara între 10 şi 12 mai

0
1115

Următorul mare eveniment Street Food are loc la Timişoara între 10 şi 12 mai, sub numele de Street Food Carnival. Se desfăşoară la Muzeul Satului Bănăţean şi se lasă cu muzică bună, food truck-uri cu mâncare delicioasă şi multe distracţii.

Artiştii sunt nume mari internaţionale, precum Morcheeba, Chicane sau Asian Dub Foundation, dar avem şi nume locale ca Vama sau Subcarpati. Acesta ar fi cel mai mare eveniment de street food de până acum, cel puţin în ţara noastră. 40 de truck-uri şi rulote cu bunătăţi vor fi prezente, inclusiv unele cu burgeri, wurst, sandvişuri, pulled pork, burrito, taco, paella din Valencia şi grătare.

Şanse mari să vedem şi Mici pe Pâine by Meat Busters cu o apariţie la acest eveniment. Vor fi şi calamari crocanţi, preparate vegane, iar la desert vă bucuraţi de îngheţată, gofre, clătite şi cannoli. Pe partea de divertisment avem jonglerii, street art, dansuri şi o zonă pentru cei mici. Totul începe vineri la ora 12:00.

Un abonament pentru toate zilele costă 79 de lei, iar un abonament pentru familie, cu 2 adulţi şi 2 copii costă 158 de lei. Biletul pe o zi costă 39 de lei şi aceste bilete se pot cumpăra din magazinele Flanco, Diverta sau Cărtureşti, dar şi de pe iabilet.ro.

Sursa foto