Sute de vinuri vă aşteaptă la Târgul de Vinuri Auchan; Apare şi o noutate: spumantele la doză

0
1015

Personal vânez mereu târgurile de bere de la Auchan, pentru că pot găsi beri cu aromă de banană, ciocolată, miere şi alte nebunii din Belgia, India, Marea Britanie şi Franţa sau chiar Japonia. Ei bine, nici vinurile nu sunt neglijate şi între 16 şi 29 septembrie 2020 hipermarketurile Auchan găzduiesc ediţia XII a Târgului de Vinuri. Ce putem cumpăra aflaţi mai jos.

În 2020 târgul reuneşte peste 300 de sortimente la raft, dintre care 70 sosind în premieră în retail. Cramele româneşti aduc peste 200 de vinuri din România, alături de 30 de vinuri din Franţa, din cele mai reputate regiuni. O noutate este introducerea la raft a 70 de etichete disponibile până acum doar în segmentul HoReCa. Cum ajungem mai greu la mare şi munte, pensiuni şi hoteluri în această perioadă, ne putem consola cu licorile de acolo. Selecţia HoReCa de vinuri include sortimente de la 13 crame din România şi Republica Moldova. Pe listă se află Chateau Vartely, Domeniile Avereşti, Cotnari, Jidvei, Panciu, Bolovanu şi Vincon.

Din Franţa ne vin licori de la crame din Alsacia, Champagne, Bordeaux, Loire şi Gascogne, plus Provence. Veţi putea găsi la raft o gamă variată de vinuri albe, roşii sau rose. Pe lângă vinuri avem şi produse adiacente, precum pahare speciale pentru fiecare sortiment de vin, carafe, decantoare, tirbuşon, platouri şi frapiere. Cel mai inedit produs din această perioadă de oferte speciale este vinul spumant la doză, care face mai accesibilă şi mainstream o băutură pentru ocazii speciale.

Pe lângă achiziţia din magazine, le veţi putea comanda şi prin magazinul online Auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine prin serviciul gratuit Click & Collect.

Găsiţi aici toate vinurile.