Taco Bell deschide restaurantul cu numărul 13 în România, la Bacău

0
1560

Taco Bell continuă să îşi extindă prezenţa în România, deschizând la începutul lunii septembrie 2021 restaurantul cu numărul 13 în ţara noastră. Acesta se află la Bacău şi este prima locaţie din această urbe pentru franciza americană.

Au trecut aproape 4 ani de la deschiderea primului Taco Bell în ţară, la Bucureşti, în Băneasa Shopping City, iar ulterior lanţul s-a extins în Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara, Ploieşti, Constanţa şi Iaşi. Noul restaurant se află în zona de food court a centrului comercial Arena Mall, pe Strada Ştefan Cel Mare nr. 28. Acesta este un punct important de tranzit şi o zonă cu mare „vad” pentru public. Noua locaţie are o suprafaţă de aproximativ 100 mp.

Bacău este al nouălea oraş din ţara cu restaurant Taco Bell, iar în ziua deschiderii fanii au avut parte de oferte speciale şi surprize inedite în stilul brandului. O echipă de 24 #tacoprofessionals au servit faimoasele #tacogoodies de inspiraţie mexicană. E vorba despre preparate precum Crunchwrap Supreme, Crispy Chicken Taco, Chalupa Extreme, Cheesy Bacon fries Burrito, Quesadilla, dar şi delicioasele churros la desert. Şi pentru că românul e mare fan nachos, avem şi Nachos Supreme în meniu.

Noul restaurant Taco Bell este deschis zilnic, cu program între 10:00 şi 22:00, cu respectarea normelor de distanţare, igienizare şi purtare a măştii. Clienţii au la dispoziţie şi serviciul Comandă şi Ridică prin www.taco.-bell.ro, dar şi livrări la domiciliu prin Glovo, Tazz, Foodpanda. De la 1 septembrie Taco Bell oferă salarii de 2500 de lei (venit net) pentru postul de Crew Member.