Taco Bell ajunge la Iaşi, urmând a deschide un restaurant în Palas Mall

0
8097

Taco Bell continuă extinderea în România, ajungând de această dată şi în zona de nord est a ţării noastre. Franciza de preparate mexicano-americane ajunge la Iaşi, unde va deschide o locaţie în Palas Mall. Se află la parterul galeriei Palas Mall, iar ieşenii vor putea încerca în curând preparate precum Crunchy Taco, Quesadilla, Crunchwrap Surpeme, Nachos sau Churros.

Noua locaţie va include designul clasic Taco Bell, cu multă transparenţă în zona de preparare a mâncării, încât clientul să vadă tot procesul, dar şi cu free refill pentru băuturi. Sphera Franchise Group deschidea în noiembrie 2020 un al doilea Taco Bell la Braşov, ajungând la 11 unităţi în ţară. Sphera deţine francizele KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în ţara noastră. Taco Bell a intrat în România în octombrie 2017, cu o unitate în Băneasa Shopping City în nordul Capitalei, apoi în decembrie a ajuns şi în Mega Mall.

S-a extins ulterior în Park Lake, apoi în Timişoara, Sibiu, Cluj, Ploieşti şi Constanţa. În octombrie 2020 lansa Taco Tuesday: oferta de marţi de taco, care includea Taco Supreme şi o porţie de nachos/ cartofi prăjiţi la doar 8.5 lei. Pentru cei curioşi le-am degustat şi analizat preparatele aici.

Ansamblul Palas pune la dispoziţie cel mai mare foodcourt din regiune, cu peste 25 de locaţii cu specific internaţional. Sunt cafenele tematice, mâncare orientală, asiatică, mexicană, americană şi italiană. Acest mall face parte din reţeaua Iulius, fiind al treilea din reţea, după Iulius Town Timişoara şi Iulius Mall Cluj.