OFERTA ZILEI: Suport + ceaun din fontă de 7.2 litri la doar 299 de lei

0
1262
Suport + ceaun
OFERTA ZILEI: Suport + ceaun din fontă de 7.2 litri la doar 299 de lei

Revenim astăzi cu un nou articol din seria „OFERTA ZILEI” pentru că am găsit o ofertă de neratat pentru cei ce caută un ceaun din fontă veritabil. El vine și cu suport, poate fi comandat de pe efonta.ro iar prețul său este de doar 299 lei, fiind redus cu 111 lei.  Mai multe detalii despre acesta avem în rândurile de mai jos.

Dacă locuiți la curte, probabil veți avea loc pentru acest ansamblu format din suport + ceaun din fontă fără probleme. De asemenea, dacă v-ați plictisit de clasicele grătare din weekend, ceaunul s-ar putea dovedi un instrument ce va reinventa experiența. De ce spun asta? Pentru că el vă permite să gătiți nenumărate rețete precum gulaș, papricaș, tocănițe, bograci și ciorbe de fasole cu afumătură. Nu uităm nici de „clasicul” ciolan afumat la ceaun care cu siguranță îți lasă gura apă.

Ceaunul este construit din fontă și are o capacitate de 7.2 litri. El vine la pachet cu un suport de ceaun fabricat din metal vopsit cu vopsea termorezistentă. Înălțimea ansamblului este de 150 de centimetri, iar focarul are un diametru de 45 de centimetri.

Pentru a fi ușor de transportat, brațul este detașabil, iar suportul este compatibil și cu ceaune mai mari, de 7, 10 sau chiar 16 litri. Greutatea maximă suportată este de circa 35 de kilograme. Reamintesc pentru cei ce nu știu încă, vasele de fontă nu emană mirosuri și nu pot pierde părți sau bucăți din ele. Sunt fabricate doar din fier, fără aliaje sau alte materiale ce ar putea dăuna sănătății prin emanarea substanțelor toxice. De asemenea, au durată lungă de utilizare dacă sunt întreținute corespunzător.

Acest ansamblu (suport + ceaun) este deosebit de atractiv, costă 299 lei și poate fi comandat de aici!