Taco Bell lansează un „Home Taco Bar”, cu care îţi poţi pregăti preparatele sale legendare acasă

1
2894

După ce Burger King a dezvăluit reţeta Whopperului, Taco Bell te învaţă cum să îţi faci tacos acasă. Lanţul mexicano-american se pregăteşte de mega sărbătoarea Cinco de Mayo şi cu această ocazie a lansat un „Home Taco Bar”, pe care îl vedeţi mai jos.

Produsul se numeşte de fapt At Home Taco Bar şi este disponibil la livrare în unele ţări de pe glob, dar şi la restaurantele drive thru din SUA. Produsul e disponibil de pe 1 mai. Formatul bucătăriei deschise de la Taco Bell a fost împachetat într-o cutie şi ambalat cât mai compact. Vei primi tortilla din faină, crustele crocante de taco, nachos, carne tocată de vită aromată, salată mărunţită, sos de brânză pentru nachos, pachete de sos picant şi multe altele.

În plus Taco Bell oferă şi o carte cu reţete direct din Taco Bell Test Kitchen, cu instrucţiuni pas cu pas inclusiv legate de cantităţi şi modul de utilizare a ingredientelor. Preparate ca Double Decker Taco sunt incluse, dar şi cele mai crocante specialităţi pe bază de tacos. Reţetele vor fi publicate inclusiv pe blogul Taco Bell de pe 3 mai. Un set At Home Taco Bar e pentru 6 persoane şi mai include şi fasole roşie uşor prăjită, roşii tăiate, smântână cu puţină grăsime, serveţele, brânză cheddar, plus ingredientele de mai sus, toate la 25 de dolari.

Inclusiv cocktaluri precum Wild Straweberry Tequila Sunrsise vor apărea în reţete pe blog.