Târgul de vinuri GoodWine 2019 începe pe 22 noiembrie la Romexpo

0
1445

Toamna se numără evenimentele legate de vinuri, iar cel mai prestigios e cu siguranţă GoodWine. GoodWine 2019 începe pe 22 noiembrie la Romexpo şi ţine până pe 24 noiembrie. Are loc în Pavilionul B1 de la Romexpo şi va include degustări gratuite a sute de vinuri de la crame de top din România. Va fi şi o zonă de food. Detalii avem mai jos.

GoodWine 2019 este gândit atât pentru experţii din industria vinului, cât şi pentru publicul larg. Va exista şi o secţiune educaţională, prin platforma Good Wine Academy, care include module de iniţiere pentru cei pasionaţi de vinuri. Târgul de vinuri a ajuns la ediţia cu numărul 24 şi asemenea ediţiei 23, va avea o zonă de socializare, Social Area. Include muzica live, lounge şi activităţi de recreaţie.

Acum odată cu ediţia 24 debutează şi GoodWine Friends, o comunitate care îi aduce împreună pe specialiştii din industria viticolă şi vinicolă şi toţi oamenii care au legătură cu oenologia. Există şi un TechLounge, unde vor avea loc prezentări pe teme ca marketing şi comunicare, cu accentul pe social media, new media, tehnologie şi provocările agriculturii odată cu schimbarea climei. Revenind totuşi la main event, programul pentru public începe vineri, pe 22 noiembrie de la ora 16:00 şi ţine până la ora 20:00.

Organizatorii au mai pregătit şi un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de food court vom avea burgeri, taco, pulled pork, preparate româneşti şi franţuzeşti. Mă aştept şi la ceva deserturi, brânzeturi, platouri cu mezeluri, măsline şi jamon, ideale de degustat alături de vinuri.

Sâmbătă totul începe la ora 11:00 şi ţine până la 20:00, iar duminică de la aceleaşi ore. Un bilet standard costă 35 de lei pentru vineri, 49 de lei sâmbătă sau duminică, iar abonamentul pentru cele 3 zile este de 99 lei. Sumele includ acces la zona de expoziţie, food court, social area şi degustări gratuite.

Mai multe detalii aici.

Sursa foto