Fostul club Bellagio devine un magazin Mega Image de mari dimensiuni + restaurant

0
1570

Clubul Bellagio zăcea în paragină de ceva vreme în zona Obor din Bucureşti, iar acum va fi reconvertit. În locul fostului club de noapte va funcţiona un magazin Mega Image de mari dimensiuni şi un restaurant asociat. Avem detalii mai jos.

Va fi un supermarket concept la bază, iar spaţiul de pe Ştefan Cel Mare este foarte generos pentru acest business. Spaţiul respectiv a fost vândut la licitaţie încă din 2016, de către Libra Internet Bank. Ocupă între 2000 şi 2500 de metri pătraţi şi va avea „insule” de produse şi restaurante integrate. Există deja un magazin Mega Image pe diagonală cu noua locaţie, la doar câteva zeci de metri distanţă, dar nu cu produse atât de complexe şi nu atât de mare.

Cât despre partea de restaurant, mă aştept la ceva similar cu ce am văzut la concept store-ul Mega Image din Barbu Văcărescu. Acolo se afla o zonă de Street Food, cu 4 restaurante: La Finca by Aioli, SteakWaya, Za German şi Pane & Pomodoro. Tot în 2019 Mega Image a înviat conceptul de aprozar, cu o locaţie Fresh Bazar în Capitală. Are 84 de metri pătraţi şi arată ca un aprozar vintage, axat pe legume şi fructe proaspete.

Tot în acest an, lanţul din Ţările de Jos a ajuns pentru prima oară la Iaşi. Mai recent Mega Image a lansat şi marca proprie de produse din carne de pui „Bun de tot”. Mega Image are 720 de magazine în România, iar 50 au fost deschise numai în 2019. În 2018, compania a avut afaceri de 5.7 miliarde de lei, un salt de 17% faţă de anul anterior.

Mega Image pregăteşte şi un restaurant propriu în zona Floreasca – Aurel Vlaicu pentru viitorul apropiat, ceva similar cu Maison Des Chefs, pe care îl are deja pe Calea Floreasca.