TV Paprika anunţă programul pe luna octombrie, cu o producţie locală în premieră

1
1530

TV Paprika a anunţat programul pe luna octombrie, care se remarcă prin faptul că include şi o producţie locală de această dată. Avem şi multe emisiuni familiare, cu Martha Stewart, Jamie Oliver şi restul găştii, pe care le detaliem mai jos.

Producţia autohtonă originală se numeşte „Antonio şi Michael în Bucătărie” şi include 20 de episoade a câte 30 de minute. Are premiera pe 15 octombrie la ora 21:30. Vedeta show-ului este Antonio Passarelli, bucătar apreciat în România şi invitat la diferite cooking show-uri de la noi. Michael este fiul său şi după ani buni de studii în Europa revine în România pentru a îşi etala cunoştinţele.

Perechile tată şi fiu constituie o reţetă garantată de show şi am văzut asta şi la Ozzy Osbourne şi fiul său Jack în emisiunea lor de călătorii. Veţi vedea cum sunt gătite specialităţi din toată lumea, la pachet cu amintiri şi istorisiri ale celor doi. Antonio se axează pe conservatorism, dorind să promoveze preparatele originale şi tradiţionale din Sicilia, de unde se trage de altfel.

Michael vine cu experienţa gătitului în Olanda, Belgia, Elveţia sau Italia. Pe 10 octombrie debutează şi „Paul Hollywood’s City Bakes”, un nou sezon de 10 episoade, în care bucătarul favorit al Marii Britanii vă prezintă o călătorie în jurul lumii, cu reţete inspirate din cultura New York-ului şi ajungând şi la Sankt Petersburg. Vedem în acţiune brutari reputaţi şi deserturi trăznite.

Pe 20 octombire are premiera emisiunea „Reţetele lui Rachel Khoo: Suedia”. Rachel trăieşte la ţară, în Suedia într-o căsuţă de lemn şi se întâlneşte în fiecare episod cu bucătari suedezi şi producători locali, după care ajunge în bucătărie pentru a găti preparate sănătoase folosind reţete locale.

Mai avem şi emisiuni cu Martha Stewart, Jamie Olvier şi fratele său, plus „Delicatese australiene cu Justine Schofield”, „Bucătăria Paleo” şi „Reţete Simple cu Mary Berry”.