TV Paprika inaugurează o emisiune filmată în România: „Antonio şi Michael în bucătărie”

0
1356

TV Paprika, cel mai popular post TV culinar de la noi a inaugurat o nouă producţie locală, „Antonio şi Michael în bucătărie”. Lansarea a avut loc pe 8 octombrie, printr-o petrecere specială, la Point Hub în Bucureşti.

Chef Antonio Passarelli a gătit alături de co-amfitrionul său Michael pentru 60 de invitaţi la eveniment. La mare preţ au fost deliciile culinare italieneşti, iar invitaţii au avut parte şi de 3 concursuri cu premii oferite celor care au ghicit ingredientele secrete din preparatele chefilor. Noua emisiune are premiera pe 15 octombrie, de la ora 21:30 la TV Paprika.

În cadrul său Antonio şi Michael vor prezenta reţete şi preparate speciale şi vor transpune pasiunea şi bucuria de a găti în fiecare preparat. Michael este fiul lui Antonio Passarelli şi apreciază conceptul de „fine dining”, dar şi bucătăria modernă. Asta în vreme ce veteranul Antonio este pasionat de tradiţionalism, bun gust şi reţete vechi şi consacrate.

Chef Antonio Passarelli are 58 de ani şi este cunoscut publicului mulţumită apariţiilor sale televizate de la noi, la diferite cooking show-uri. Are în CV cursuri la reputate instituţii gastronomice, precum Istitut Etoile, Cast Alimenti sau Alma. A colaborat cu restaurante ca La Figa din Londra, La Bice din New York, dar şi Hotel Boavista din Timişoara şi Pozzo dei Desideri din acelaşi oraş.

În Bucureşti şi-a pus amprenta pe meniul de la Trattoria Buongiorno, Osteria Gioia, iar acum îl puteţi găsi în bucătăria Palatului Ştirbey. Paprika TV are o sumedenie de alte programe interesante pregătite pentru luna octombrie, despre care am scris aici.