Mega Image + Manufaktura = love; Magazinul integrează coffee shop şi zonă cu ciocolată Venchi

1
620

Mega Image aduce în concept store-ul său din Băneasa două noi concepte: un coffee shop Manufaktura integrat în Casual Bistro, dar şi o zonă dedicată cu ciocolată Venchi. La Casual Bistro veţi putea găsi cafea de specialitate servită în regim to go, dar şi praline de ciocolată de cea mai bună calitate.

Puteţi alege un mix de ciocolată, sau lua cutii predefinite bune de cadouri. Este doar una dintre modalităţile în care Concept Store-ul Mega Image se extinde, după ce a integrat şi cărţi de la Cărtureşti. Cărţile, ciocolată şi cafeaua bună merg mână în mână. Luna trecută Mega Image a inaugurat în Concept Store Băneasa un spaţiu cu cărţi din domenii variate (ficţiune, business, hobby, beletristică). Ideea se va extinde şi în alte magazine, fiind deja foarte apreciată de clienţii magazinului.

Cât despre Manufaktura, cum multe unităţi ale sale se aflau în mall-uri şi e mai greu să ajungem la ele în această perioadă, vestea e bună pentru cei care apreciază cafeaua din boabe de calitate, cu arome etiopiene sau braziliene. Eu sunt fan al ciocolatei lor calde cu mentă.

Tot în luna mai Mega Image deschidea un al doilea Concept Store în Timişoara, dar oferă şi livrări în doar 60 de minute prin serviciul Tazz by eMAG. Lanţul belgian de magazine se inaugura în 1995 şi în acest moment are 787 de magazine în ţara noastră. Face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional prezent pe 3 continente.

Sursa foto