Burger King deschide un restaurant nou în Promenada Mall

2049

Burger King a anunţat în această săptămână deschiderea unui restaurant nou în Promenada Mall, completând oferta sa de whopperi din zona de nord a Capitalei. La început de vară sosea şi în Feeria/Băneasa Shopping City, iar pe pacursul anului 2020 a inaugurat un spaţiu la Universitate şi unul în zona de sud a oraşului.

AmRest, operatorul francizei BK de la noi se mişcă rapid şi vă reamintesc că Burger King a revenit pe piaţa locală în septembrie 2019, deci e gata să împlinească un an. Atunci debutase în Mega Mall în Bucureşti, cu cozi uriaşe, ce au ţinut câteva săptămâni. Noul restaurant Burger King se află în zona food court din Promenada Mall, o zonă cu un „vad” uriaş în rândul corporatiştilor. Acolo se află multe sedii de corporaţii, cu zeci de mii de angajaţi.

Noua unitate are o echipă de 30 de „Grill Kings”, iar compania din spatele său promite că a luat toate măsurile de siguranţă şi igienă în pregătirea tuturor comenzilor. E vorba despre recipiente cu dezinfectant în toate punctele cheie din restaurant şi echiparea angajaţilor cu măşti şi mănuşi. După cum ştiţi de la 1 septembrie se poate lua masa şi la interiorul restaurantelor, ceea ce va însufleţi zonele food court din mall-urile capitalei. Trebuie totuşi să fie respectate anumite reguli, legate de distanţarea socială, utilizarea de dezinfectant şi rutele parcurse în zonele de consum.

Şi pentru că ne place să recapitulăm iniţiativele trăznite Burger King, aflaţi că în acest an Burger King Belgia a început să imprime comenzile clienţilor pe măşti, pentru că ele să fie înţelese mai uşor la casă. BK a produs şi o bere artizanală alături de Mikkeller şi ne-a învăţat să ne facem singuri whopperi în perioada izolării.

Sursa foto