Auchan România a lansat programul de fidelitate MyCLUB Auchan

0
247

Auchan a lansat azi MyCLUB Auchan, un program de fidelitate tip club, cu multiple avantaje pentru clienţi, printre care şi reduceri pe loc la cumpărături, bonusuri acumulate pe card, dar şi oferte personalizate. Puteţi primi şi puncte de fidelitate, care dau acces la o serie de avantaje şi experienţe speciale.

Înscrierea în acest club se realizează prin intermediul unui card de fidelitate care poate fi obţinut în format digital, din aplicaţia Auchan sau de pe auchan.ro, cât şi în format fizic, direct din magazine. Retailerul îşi va concentra programul pe cultura food şi oferă în prima săptămână de la lansarea cardului 25% reducere pe loc la carnea de porc şi 25% bonus pe card la vase de gătit.

Programul MyCLUB Auchan este unul de tip program omnicanal, disponibil atât în hipermarketurile, cât şi supermarketurile Auchan, dar şi în magazinele de proximitate MyAuchan (cu excepţia celor din Staţiile Petrom). Punctele de fidelitate pe care le obţineţi pot fi tranzacţionate în magazine sau online. Fiecare sesiune de cumpărături le aduce clienţilor 1 punct, indiferent dacă vin în magazine sau cumpără online, din aplicaţia Auchan sau de pe www.auchan.ro. În plus, pentru fiecare 10 lei cheltuiţi la Auchan, clienţii primesc cât 1 punct suplimentar, indiferent de valoarea cumpărăturilor.

În funcţie de punctele acumulate, Auchan îşi va surprinde clienţii, oferindu-le acces la beneficii sumplimentare ca livrări gratuite, vouchere personalizate, invitaţii la diferite evenimente şi implicarea în programe de responsabilitate socială. Puteţi primi şi oferte personalizate. Pentru toate aceste beneficii, cardul primit trebuie înregistrat în contul client, iar ulterior scanat la fiecare vizită în magazinele fizice sau în cel online.

Există şi o tombolă pentru cei care au activat cardul, iar în perioada 31 martie – 4 mai ei pot câştiga marele premiu de 10.000 de euro direct în cont. Puteţi câştiga şi toate cumpărăturile înapoi, prin returnarea sumei în limita a 10.000 de lei pe câştigător, dar şi bonus pe card sau unul dintre premiile zilnice de 100 de euro bonus pe card. Sunt şi 100 de premii a câte 100 de lei bonus pe card.