Auchan.ro pune la dispoziţie pachete predefinite cu livrare în 48 de ore; Sunt incluse produse alimentare esenţiale, de curăţenie şi altele

1
1948

Continuă perioada de izolare şi carantină şi ne bazăm tot mai mult pe serviciile de livrare la domiciliu. Auchan.ro a pus de ceva vreme la dispoziţie servicii de livrare a cumpărăturilor la domiciliu şi acum le extinde, prin pachete predefinite cu livrare în 48 de ore. Avem detalii mai jos.

Înainte de toate, cei care au tras cu urechea la discursul oficialilor de stat de aseară (Arafat & co), au auzit probabil şi partea legată de magazine şi de Paşte. Teoretic, de sărbători magazinele au program prelungit, dar în acest an e o situaţie specială, în contextul pandemiei. Se pare că fiecare magazin va lua decizia proprie cu privire la program şi îl va anunţa în timp util. Revenind la Auchan, lanţul francez de magazine îţi permite acum să comanzi pachete predefinite de produse.

Poţi alege din tipuri de pachete predefinite cu livrare rapidă, ambalate în condiţii stricte de siguranţă sanitară. Livrările se fac în toată ţara din magazinul Auchan Cotroceni, iar oferta este valabilă în limita stocurilor disponibile. Aceste livrări se fac în 48 de ore pentru comenzile emise în intervalul luni – vineri până la ora 12:00. Iată opţiunile:

  • Coş băcănie: 31 produse, 135 lei
  • Coş curăţenie şi igiena: 13 produse, 125 lei
  • Coş gustări şi băuturi: 35 produse, 155 lei
  • Coş pentru câini de talie medie: 11 produse, 112 lei
  • Coş pentru câini de talie mică: 49 produse, 101 lei
  • Coş pentru pisici: 22 produse, 105 lei

Am aruncat o privire peste coşuri şi am văzut că acel coş de băcănie include 6 sticle de Aqua Carpatica la 2 litri, cafea Jacobs, biscuiţi Oreo, faină, zahăr, lapte, zacuscă, roşii, orez, porumb, ulei, mălai şi spaghete. Sunt incluse şi mazăre, muştar, bucăţi de ton, piure şi fulgi de porumb. Cel de gustări include chipsuri, seminţe, fistic, machos, arahide, biscuiţi, scu de mere şi vin roze Jidvei.

E o idee inspirată şi sper să vedem şi coşuri speciale de Paşte. Mai multe detalii aflaţi aici.