Chefi la Cuţite ia locul iUmor în programul Antena 1; Iată noua dată a premierei sezonului 9

2
1492

O schimbare de ultim moment a intervenit în programul celor de la Antena 1, urmând ca emisiunea Chefi la Cuţite să debuteze mai devreme decât ne aşteptam. Trebuia să vină pe 1 martie 2021, dar de fapt vom putea viziona noul sezon încă de pe 28 februarie, adică în această duminică, de la ora 20:00.

Chef Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu revin în atenţia publicului, alături de Gina Pistol şi de ajutorul său, Speak. Aflăm şi că emisiunea ia locul lui iUmor în grila Antena 1, iar emisiunea de umor se mută miercurea la ora 20:30. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu programul anunţat cu câteva zile în urmă. Pe atunci aflam că noul sezon de „Chefi” se va difuza luni, marţi, miercuri. Acum îl vedem duminică de la 20:00, luni si marţi de la 20:30.

În noul sezon Gina Pistol este însărcinată în stadiu avansat, aşa că are nevoie de odihnă şi un mediu mai relaxant. Gina are parte de atenţii din partea echipei, iar chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată după preferinţele sale, unde se poate odihni şi vedea concurenţii în acţiune. Coprezentatorul Speak e gata să o ajute şi completeze.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult”, a declarat Speak.

Sezonul 8 a fost câştigat de Ionuţ Belei din echipa lui Sorin Bontea, care a câştigat 4 sezoane din cele 8 de până acum. Scărlătescu şi Dumitrescu au câte 2 câştigători la activ.

Având în vedere rocadele din programele Antena 1, Chefii se vor bate cu Survivor şi Filmul Pro duminică, iar luni se vor duela cu Românii au Talent şi un serial turcesc. Marţea e bătălie cu Las Fierbinţi şi Şef sub Acoperire.