Află când începe sezonul 9 din emisiunea „Chefi la Cuţite” la Antena 1

1
1247

După o lungă perioadă de speculaţii şi zvonuri, am aflat în sfârşit când începe sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuţite. Show-ul revine la Antena 1 luna viitoare, la 3 luni de la finala sezonului 8. În acest an există câteva mici schimbări de format, asta şi pentru că Gina Pistol a filmat în vreme ce era însărcinată şi a avut un ajutor.

Show-ul culinar ajuns la sezonul 9 începe pe 1 martie 2021, de la ora 20:30 pe Antena 1. E difuzată luni, marţi şi miercuri la aceeaşi oră. Cei 3 juraţi rămân Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Florin Dumitrescu povestea într-un interviu cu TV Mania ca noul sezon va fi unul intens, cu o luptă aprigă pentru amulete. Acest sezon va aduce şi un coprezentator pentru Gina Pistol, Speak (Ștefan Sprianu), care o va ajuta.

Gina și Speak
Gina și Speak

Vă reamintim că sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuţite a fost câştigat de către Ionuţ Belei, din echipa lui Sorin Bontea. Asta deşi pentru o bună perioadă de timp au fost zvonuri şi scăpări că ar câştiga Roxana Blenche. A fost un sezon memorabil, cu personaje unice, precum Zany sau Kani, dar şi Maria Sandru, cu o personalitate aprigă şi mult talent. Şi ea era dată drept câştigătoare de unele zvonuri. Recapitulând toate sezoanele de până acum, chef Sorin Bontea este singurul cu 4 câştigători, iar Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au avut numai câte 2 câştigători.

Personal sper să dispară acel cântec enervant cu „para” şi obsesia de a pune pere în orice preparat. Poate şi izbucnirile nervoase clişeice ce implicau lovirea unui coş de gunoi cu piciorul până se strâmbă metalul. Sper să văd şi concurenţii reuşind în sfârşit să gătească corect raţa sau fructe de mare, care le-au pus probleme mereu.