Cheloo găteşte la Chefi la Cuţite sezonul 7; Iată când începe noul sezon!

1
2931

Sezonul 7 al emisiunii „Chefi la Cuţite” se anunţă foarte picant, acum că am aflat şi ce vedete îţi vor face apariţia pe ecran. Se pare că vom beneficia de talentele culinare ale lui Cheloo, dar şi ale lui Irinel Columbeanu.

Noul sezon al emisiunii culinare de pe Antena 1 are premiera pe 9 şi 10 septembrie, de la ora 20:00. Vom avea invitaţi speciali, precum Cheloo, cunoscut pentru cariera sa în muzica rap, dar şi ca jurat al emisiunii iUmor. Şi-au confirmat prezenţa şi Irinel Columbeanu, cântăreaţa Anna Lesko şi Carmen Brumă. Cheloo a decis să participe ca un soi de „roast” contra lui Florin Dumitrescu, promiţând să facă o reţetă pe care chef Florin nu poate face.

Pe de altă parte Irinel Columbeanu vrea să etaleze o reţetă sofisticată. Anna Lesko a promis să vină cu ceva exotic, pe placul lui Sorin Bontea sau Chef Cătălin Scărlătescu. Juraţii au o grămadă de treabă, degustând peste 275 de preparate în jurizările pe nevăzute. Carmen Brumă va pregăti ceva special şi sănătos, ea fiind cunoscută pentru diete şi programe de slăbit.

Bucătarii şi amatorii care participă la „Chefi la Cuţite” pot pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro. Până acum chef Sorin Bontea este în faţă, cu 3 sezoane câştigate, urmat de chef Florin cu 2 finale şi Chef Scărlătescu cu una singură. De această dată vor exista şi provocări şi pedepse, iar unii membri ai juriului vor fi obligaţi să termine farfuria.

Cuţitul de aur rămâne în vigoare, trimiţând un canditat direct în echipa unuia dintre chefi.

Sursa foto: Antena 1