Sezonul 7 Chefi la Cuţite va aduce reguli noi; Iată ce se schimbă

2
2500

Nici nu ne-am obişnuit bine cu pauza emisiunii „Chefi la Cuţite”, că deja se pregăteşte noul sezon de debut. El va sosi la toamnă şi se revine la formatul normal, după experimentul cu familii. Sezonul 7 va aduce şi noi reguli, despre care aflaţi detalii mai jos.

Chiar dacă nu ştim exact când începe show-ul culinar la Antena 1, mă gândesc că nu mai târziu de 9 septembrie, când începe şi Master Chef-ul nou la PRO TV. De această dată cei 3 juraţi „Chefi la Cuţite” ar putea fi obligaţi să şi termine de mâncat preparatele primite de la concurenţi. E vorba despre cele venite pe nevăzute în preselecţii.

Chef Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea vor avea de furcă dacă se pune în aplicare propunerea realizatorilor emisiunii. Anumite feluri de mâncare vor trebui consumate integral, ca o provocare/pedeapsă. E cu atât mai riscant cu cât unii concurenţi vin cu mâncăruri necomestibile uneori. Iar Bontea ar face orice numai să nu mai mance quinoa…

Avem şi teasere din culise, precum faptul că unul dintre chefi va trebui să poarte o perucă şi altul să facă o schimbare trăznită de look. Noua ediţie aduce înapoi şi ruleta cu provocări, care pot include pedepse amuzante. Premiul cel mare va fi de 30.000 de euro. Sezonul 6 a fost câştigat de către Mihai Munteanu, care a împărţit o parte din premiu cu echipa sa şi şi-a schimbat viaţa radical, după o operaţie de gastric sleeve, care a dus la pierderea a 45 de kilograme. „Munti” este chef executiv la un restaurant italienesc din Bucureşti.

„Chefi la Cuţite” a debutat în 2016 şi pe lângă juriul consacrat, o are şi pe Gina Pistol ca prezentatoare.